POKLON VAUČER

Cacao Hair Spa poklon vaučer može važiti za određeni iznos ili za konkretnu uslugu i može se iskoristiti u roku od 6 meseci od dana kupovine.

Naš vaučer može biti sjajno i originalno rešenje za poklon drugoj osobi, ali i prilika da iskoristite akcije u momentu kupovine vaučera, a da tretmane zakažete u narednih 6 meseci.

Salon je divan, osecam se jako opusteno i uzivam u ambijentu i ljubaznosti zaposlenih. Naravno sve to ide uz vas, vasu vestinu i znanje kako da uvek izadjem zadovoljna iz frizerskig salona. Moja zamisao i moje zelje kada je moja kosa u pitanju sa vama se ostvaruju. Boja, pramenovi, oblik frizure, nega kose sve.... Izuzetno mi se svidjaju schwarzkopf boje za kosu.... prirodne su i tople. Ljubim vas

Gorica

"Kada uđete u salon imate osećaj da ste zakoračili na neko pusto ostrvo gde postoji samo opuštanje i uživanje, a kada se smestite u stolicu i prepustite divnim devojkama taj osećaj će biti potpun i zaboravicete na sve brige, a vaša glava i kosa posle tretmana su kao ponovo rođene"

Boris Miščević

Ambijent u kome se obavljaju frizerske usluge Cacao Hair Spa centru je najmodernije dizajniran i klijentima omogućava relaksaciju i uživanje u radu visko kvalifikovanog osoblja! Usluge su raznovrsne, a sve u cilju da nega kose bude vrhunska! Preparati su prirodni i dodatno doprinose da nega kose bude vrhunska!

Radmila Vojinović

Klijent sam i Cacao Beauty salona i Cacao Epil centra i veoma sam zadovoljna. Cacao Hair Spa je nešto drugačije, ali podjednako kvalitetno. Sve preporuke!

Mina

Zaposlene su top, nemam zamerki! Koncept ćitavog SPA mi se sviđa, ima mesta, a ima i prostora za uživanje.

Slađana

Znanje, posvećenost, razumevanje - siguran rezultat i zadovoljstvo! Tim za duge staze!

Sanja Ignatović