Tretmani kose

TECNA PROFESSIONAL I SCHWARZKOPF PROFESSIONAL TRETMANI

Tecna tretman REKONSTRUKCIJE kose

kosa oštećena hemijskim procesima

dekolorisana i blajhana kosa

kosa izvučenih pramenova

kosa najsvetlijih plavih nijansi

Kojoj kosi je namenjen ovaj tretman?

Za kosu koja je hemijski oštećena – dekolorisana, blajhana, izvučenih pramenova i kosu najsvetlijih plavih nijansi. Jednostavno, za kosu koja je podvrgnuta najagresivnijim procesima kolorizacije i/ili stilizovanja.

Međutim, kako nijedan od proizvoda ne može imati bilo kakve nus pojave, ovaj tretman je poželjan za i primenjiv na svako stanje kose i isto tako će na svakoj kosi dati izvanredne rezultate.

Šta se postiže ovim tretmanom?

Tretman rekonstrukcije vraća kosi sve što ona po prirodi treba da sadrži – proteine, minerale, lipide, ugljene hidrate i vodu. Vraća kosu u prirodno, zdravo stanje.

Serijom ovih tretmana posebno formulisanih da sadrže osnovne gradivne elemente kose, pružamo novi život, novu mladost vašoj kosi štiteći je spolja i iznutra.

Tecna K-FAKTOR tretman

Keratinska nega za ravnu i kovrdžavu kosu

Ono što je X faktor za osobu, to je Tecna K faktor za vašu kosu!

Da li znate? Zdrava kosa bi trebalo da sadrži od 70-80% keratina.

Tretiranje kose uređajima za stilizovanje, oštećuje se kutikula dlake, koja predstavlja njenu zaštitu. To dovodi do deficita keratina u sastavu dlake, samim tim pucanja dlake, suvoće i istanjivanja.

Vizuelno, kosa je neravna, suva, bez sjaja, teško se stilizuje, a efekti silizovanja kratko traju.

K-FAKTOR = NEGA + STILIZOVANJE

K faktor tretmani su negujući keratinski tretmani dugotrajnog efekta, potpuno bezbedni za kosu. Ključni sastojci ove linije preparata su alfa keratin i šea puter – potpuno organski i bez formaldehida!

Preparati ove linije brane dlaku iznutra i sprečavaju propadanje izazvano eksternim faktorima, kako termičkim, tako i hemijskim. Pružaju dubinsku i površinsku keratinizaciju – keratin se ubacuje unutar dlake, dok oko dlake stvara film, koji osim što štiti dlaku, daje joj sjaj, zaglađenost i mekoću.

Kovrdžavoj/talasastoj kosi vraća prirodan oblik i intenzivno je hidrira. Prirodne lokne i talasi su uredno oblikovani, zdravi i dugotrajni.

Ravnu kosu oslobađa efekta naelektrisanosti, zaglađuje je i olakšava stilizaciju.

Tecna BIO TRANSFORMER tretman

Prirodna metoda obnove tanke kose

Imate prirodno tanku kosu, a hemijski ili termički tretiranu?
Klasična rekonstrukcija bi mogla biti prejak proces za nju. Zato je Tecna kreirala tretman namenjen posebno tankoj, slaboj kosi.

za kosu oštećenu hemijskim procesima

za kosu oštećenu previsokim temperaturama pri stilizaciji

za neravnu, talasastu kosu koja ne može ostati glatka nakon stilizacije

za kovrdžavu kosu koja se slepi i izgubi volumen

za poslušnu kosu koja je izgubila vitalnost

Putem Bio Tranformer tretmana možemo zaustaviti i preokrenuti proces propadanja dlake u jako kratkom vremenskom roku, vraćaju se sjajnoj, zdravoj, punijoj kosi prirodnog izgleda, lakoj za upravljanje.

Više nema razloga da vaša kosa bude beživotna, nedefinisana, sklona pucanju.

Ovaj tretman obnavlja strukturu dlake i momentalno joj daje zdrav izgled i blistavost!

Uz kombinaciju sa preparatima iz SPA Styling linije, vaša kosa počeće sasvim nov život.

Tecna Hydracore tretman – USKORO

duga kosa

gusta i kruta kosa

porozna kosa

kosa sa kojom je teško izaći na kraj

Tretman kreiran za dugu, gustu i krutu, poroznu kosu, sa kojom je teško izaći na kraj.

Dubinski hrani kosu, obnavlja strukturu dlake i daje novi, zdravi sjaj i glatkoću što čini da stilizacija nakon ovog tretmana poprima sasvim novu dimenziju.

Kosa je maksimalno nahranjena, laka za saradnju i dostiže svoj puni vizuelni potencijal.

BC FIBRE CLINIX tretmani

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL
PERSONALIZOVANA NEGA + NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA = AUTENTIČNA LEPOTA KOSE
Sastavni deo tretmana su pregled kose Salon lab aparatom i usluga feniranja.

Fiber Clinix predstavlja novu i ekskluzivnu salonsku uslugu – to je hiperpersonalizovani, tretman za negu kose, koji ima najsnažniju moć obnavljanja kose do sada zahvaljujući “triple bonding” tehnologiji.

Stvara trodimenzionalnu mrežu unutar vlakana kose, leči dlaku i potpuno je zatvara, tako joj obezbedivši i do 60 dana obnovljene unutrašnje i spoljašnje strukture.

Fibre Clinix linija za negu kose je potpuno modularna – dozvoljava kombinovanje svih proizvoda od kojih se sastoji, što joj omogućava adresiranje više problema kose u jednom tretmanu.

Nega koja počinje u salonu ekspertskim konsultacijama i tretmanom, a nastavlja se podjednako efikasno i kod kuće preporučenim režimom koji uključuje adekvatne kombinacije preparata iz  Fiber Clinix asortimana.

Svaka od linija sadrži šampon, kondicioner, masku, kondicioner u spreju i buster.

FORTIFY

Linija za jačanje oštećene i prekomerno tretirane kose, kako hemijski, bojom, tako i visokim temperaturama. Jača i hrani vlakna dlake.

VIBRANCY

Linija za bojenu kosu, obogaćena AHA kiselinama obnavlja intenzitet boje i omogućava dugotrajne reyultate kolorizacije.

VOLUMIZE

Kombinacija proizvoda za tanku i slabu kosu. Čini je bujnom, lakom, dok je u isto vreme revitalizuje i ojačava.

TAME

Za neukrotivu, grubu, suvu i, ne isključivo, talasastu ili loknastu kosu. Ovi proizvodi vidno kontrolišu neposlušnu kosu i zaglađuju njenu površinu eliminišući efekte statičkog elektriciteta.

HYDRATE

Kosu koja je suva i krta, ovi preparati sa Squalane kompleksom vraćaju joj vlažnost i čine je elastičnijom.

BC FIBER FORCE tretmani

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL
DO 10 PUTA SNAŽNIJA KOSA!
Sastavni deo tretmana su pregled kose Salon lab aparatom i usluga feniranja.

Da li vam je kosa ekstremno slaba, sklona pucanju, preterano tretirana hemijskim ili mehaničkim procesima? Pročitajte dalje.

Preterano tretirana kosa može biti jako oštećena zbog različitih procesa poput kolorizacije, izbeljivanja, visokih temperatura tokom stilizacije, kao i UV zračenja. Sve to može rezultirati pucanjem veza u strukturi kose kao i oštrom kutikulom kose.

BC Fibre Force je prvi dugotrajni, osnažujući režim sa patentiranom „Bond“ tehnologijom povezivanja koja osigurava preterano tretiranoj kosi 10 x veću otpornost na pucanje.

Patentirana „Bond“ tehnologija pruža jedinstveno dvostruko delovanje. Obnavlja unutrašnju strukturu di-sulfidnih veza, osnažuje i štiti kosu stvarajući sjajni, zaštitni sloj oko površine dlake.

BC Fibre Force salonska „Bond“ usluga povezivanja, obnavlja integritet kose kroz ponovo spajanje veza u strukturi kose. Dubinski povezuje vlakna i CMC (Cell Membrane Complex) za dodatnu elastičnost i snagu. Sastojci su duboko zaključani u strukturi kose za dugotrajne rezultate prirodne mekoće i savršena je baza za buduće usluge.

BC Fibre Force se nanosi pre šamponiranja za klijente čija je kosa ekstremno slaba i sklona pucanju zbog učestalih hemijskih ili mehaničkih procesa. Mešavina BC Fibre Force Bonding maske i BC Fibre Force Bond Connector infuzije pruža visokoefikasnu „Bond“ Connector uslugu.

Hej, važne informacije!
Pregled je uključen u cenu regularnog tretmana, a u sklopu SPA tretmana, pored pregleda uključeno je i feniranje.
Prosečno trajanje tretmana: 60min za regularni tretman, 90min za SPA tretman.
Takođe, sve proizvode za kućnu negu možete kupiti u Cacao Hair Spa

Zakažite svoj termin