Posebne Ponude

CACAO HAIR SPA PROMOCIJE AKCIJE POPUSTI I POSEBNE PONUDE

akcija cacao hair spa

Besplatan pregled kose Schawarzkopf Salon Lab Smart Analyzer uređajem i 20% popusta na sve usluge pri vašoj prvoj poseti.

Cacao Hair Spa

2 tretmana/SPA tretmana – 20%

Cacao Hair Spa

Paket – SPA tretman u paru – 20%

tecna teabase

Tretman Rekonstrukcija + Teabase = 8.000 RSD

Cacao Hair Spa

Paket (2 meseca po 4 SPA tretmana mesečno): -15%

Cacao Hair Spa

Prepaid (više od 3 tretmana/SPA tretmana): -10%

Salon je divan, osecam se jako opusteno i uzivam u ambijentu i ljubaznosti zaposlenih. Naravno sve to ide uz vas, vasu vestinu i znanje kako da uvek izadjem zadovoljna iz frizerskig salona. Moja zamisao i moje zelje kada je moja kosa u pitanju sa vama se ostvaruju. Boja, pramenovi, oblik frizure, nega kose sve.... Izuzetno mi se svidjaju schwarzkopf boje za kosu.... prirodne su i tople. Ljubim vas

Gorica

"Kada uđete u salon imate osećaj da ste zakoračili na neko pusto ostrvo gde postoji samo opuštanje i uživanje, a kada se smestite u stolicu i prepustite divnim devojkama taj osećaj će biti potpun i zaboravicete na sve brige, a vaša glava i kosa posle tretmana su kao ponovo rođene"

Boris Miščević

Ambijent u kome se obavljaju frizerske usluge Cacao Hair Spa centru je najmodernije dizajniran i klijentima omogućava relaksaciju i uživanje u radu visko kvalifikovanog osoblja! Usluge su raznovrsne, a sve u cilju da nega kose bude vrhunska! Preparati su prirodni i dodatno doprinose da nega kose bude vrhunska!

Radmila Vojinović

Klijent sam i Cacao Beauty salona i Cacao Epil centra i veoma sam zadovoljna. Cacao Hair Spa je nešto drugačije, ali podjednako kvalitetno. Sve preporuke!

Mina

Zaposlene su top, nemam zamerki! Koncept ćitavog SPA mi se sviđa, ima mesta, a ima i prostora za uživanje.

Slađana

Znanje, posvećenost, razumevanje - siguran rezultat i zadovoljstvo! Tim za duge staze!

Sanja Ignatović

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.